All reviews

By Filipe T. (Wommelgem, België) on 22 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

5 Sterren

Gewoonweg heerlijk en de kinderen zijn er dol op !

By Pierre A. (BENAIS, France) on 21 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Saucisson Ibérique de Bellota

C'était top

Etant de famille italienne, j'ai des souvenirs encore présent malgré mes 73 ans, de mon père qui lorsqu'il rentrait du pays ramenait des saucissons fait artisanalement et qui avait un gout subtil et un gras fondant qui collait au palet. C'était top.
C'est ce gout très généreux que je retrouve dans le saucisson Bellota.
Il va de soi que je renouvellerait ma commande.
Merci encore et cordialement

By Mathijs G. (Rotterdam, Nederland) on 19 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Fantastische ham

Topkwaliteit Spaanse ham. Snel en voor een super scherpe prijs geleverd. Al diverse keren besteld en elke keer weer fantastisch. Mooi dun gesneden met een geweldige smaak!

By Rob V. (Julianadorp, Nederland) on 05 Jan. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Echte verse Bellota Ham

Was wat lang onderweg vanwege de drukke dec. maand maar het was het wachten waard. Als het op is kopen we weer.
Rob/Marian

By Sef D. (Heverlee, België) on 19 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Spaanse Serrano ham

prijs kwaliteit een lekker hammetje

Dit is een lekkere en betaalbare ham. Een aanrader . De communicatie met de verkoper verliep vlot en snel. Super service..

By Sef D. (Heverlee, België) on 14 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Lomo Iberico Bellota

Hemelse smaak

Dit is mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste. De smaak overtrof mijn verwachtingen. De smaak was zo lekker dat ik bijna niet kon stoppen met proeven.Dit is ongetwijfeld een ham om nooit meer te vergeten. Een aanrader .

By Martijn V. (Halsteren, Nederland) on 13 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Topkwaliteit zoals het hoort!

Ham zoals het hoort te zijn! Heerlijk van smaak en en weer prima service

By JW N. (Utrecht, Nederland) on 12 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Heerlijk

Helemaal top!

By Johnnie P. (Ware, United Kingdom) on 12 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Premium Iberian Acorn-fed Shoulder

Delicious

Delicious and very efficient!
Thank you

By Herman S. (Aerdenhout, Nederland) on 11 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Herman

Jamon zoals Jamon moet zijn. Heerlijk.

By Herman S. (Aerdenhout, Nederland) on 11 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Spaanse Iberico Pepersalami

Herman

Top product en een snelle levering. Dat smaakt naar meer.

By Dirk C. (Groot-Bijgaarden, België) on 10 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Spaanse Iberico Pepersalami

Ontdekking

Een ware smaakontdekking, super lekker. We hadden deze nog nooit geproefd, maar nu zijn we zeker dat we deze nog zullen bestellen.

By Dirk C. (Groot-Bijgaarden, België) on 10 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Ontbeende Iberico Bellota ham

Top!!!

Top kwaliteit, op elk vlak. Product, service, verkoper, alles gewoon TOP!!!

By Mark B. (Leidschendam, Nederland) on 10 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Spaanse Serrano ham

Prima

Heerlijke ham. Bestellen ging makkelijk en keurig binnen 5 werkdagen thuis geleverd. Prima service!

By Pieter D. (Meerle, België) on 09 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Delisiozo

Heerlijk alsof zelf met de hand grsneden

By Gert C. (Liedekerke, België) on 09 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Spaanse 100% Iberico Pata Negra Bellota Ham

worth every penny!

Heerlijk, authentiek, smelt op je tong. Verbazend snelle levertijd!

By Alain D. (ARPAJON, France) on 09 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Jambon Ibérique Pata Negra de Bellota en tranches

Alain DESBRUERES

Excellent jambon, un regal...!

By Alain D. (ARPAJON, France) on 09 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Saucisson Ibérique de Bellota

Alain DESBRUERES

Excellent produit conforme à mon attentes.

By Jeroen R. (Zandvoort, Nederland) on 09 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Super lekker

Dit is qua smaak de beste pata negra die ik ooit gegeten heb. Hij zou nog lekkerder smaken als de structuur wat fijner zou zijn en dat plakjes machinaal gesneden zouden worden ipv met de hand.

By Ingo S. (Dortmund , Deutschland) on 09 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Iberische Salami vom Eichelschwein (salchichón)

Iberische Salami vom schwarzen Schwein

Tolle Wurst, schnelle Lieferung. Gerne wieder.

By roos V. (Izegem, België) on 09 Dec. 2020 :
(5/5) 
Product rated : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

iberico pata negra bellota

tevreden van onze aankoop ! goede service

By Johan W. (Schelle, België) on 23 Nov. 2020 :
(4/5) 
Product rated : Lomo Iberico Bellota

Lomo

Fantastisch produkt

By Philipp S. (London, United Kingdom) on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Premium Iberian Acorn-fed Shoulder

Jamon

The ham we ordered is of excellent quality. very juicy and tasty. It is the second time that we have ordered from Gastroiberico and the quality has not disappointed. We will recommend Gastroiberico further.

By Pieter S. (Hoogeveen, Nederland) on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Cebo ham

P.Strijker Hoogeveen

is erg stijf en droog .valt tegen

review reply  Eerst en vooral, bedankt voor uw beoordeling. Omdat we liever een positieve reactie ontvangen van onze klanten, gaat een collega van ons team gaat contact met u opnemen om na te gaan wat er precies is fout gelopen. review reply

Shop owner reply on 23 Nov. 2020
By Isabelle P. (Wielsbeke, België) on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Iberico ham starterspakket

Top product

De kwaliteit is zoals voorgeschreven
Niets op aan te merken

By John K. (Kalmthout, België) on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Spaanse 100% Iberico Pata Negra Bellota Ham

Super de luxe

Kwaliteit perfect
Service perfect
Communicatie perfect

Happy Christmas

By L K. (Zoetermeer, Nederland) on 16 Oct. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Chorizo Iberico de bellota

Amazing owner and webshop.

Truly great staff, caring for its clients. A+++++

I am very much satisfied.

Zeer klantvriendelijk. De eigenaar lost ieder probleem persoonlijk op. Zeker een aanrader!!!

By Peter S. (Wieze, België) on 07 July 2020 :
(5/5) 
Product rated : Iberico ham starterspakket

Iberico

Kwaliteitsham, wel even wennen om dit zo fijn mogelijk te snijden

By Leon V. (Heinkenszand, Nederland) on 22 June 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Iberico Pata Negra Bellota

Service en communicatie was uitstekend maar ik vond de ham helaas wel te dik gesneden.

review reply  Bedankt voor uw beoordeling. Deze is belangrijk voor ons om nog beter te kunnen doen. Ik heb uw bericht dan ook doorgegeven aan de hamsnijder die uw bestelling voor z'n rekening nam. Hoewel hij één van onze meest ervaren snijders is, zal hij trachten om nog een tikkeltje dunner te snijden. Ik hoop alvast dat u dit zal merken bij uw volgende bestelling. Nogmaals bedankt en veel plezier gewenst met de ham. review reply

Shop owner reply on 23 June 2020
By patrick C. (Vitrolles , France) on 17 June 2020 :
(5/5) 
Product rated : Chorizo Ibérique de Bellota

Chorizo exilent

Très bon produit
Il est en goût parfais à recommander très vite

By Cynthia W. (Benthuizen, Nederland) on 17 June 2020 :
(5/5) 
Product rated : Iberico ham starterspakket

Topservice en topham!

Superfijne service en heerlijke kwaliteitsham

By Marco S. (Hoorn, Nederland) on 25 May 2020 :
(4/5) 
Product rated : Ontbeende Iberico Bellota ham

40% vet

Speciaal bij het bestellen nog gevraagd om zo weinig mogelijk vet, want dat snijd ik eraf. Het blok weegt incl. verpakking en vet exact 1300 gram. Zonder vet ruim onder de 1000 gram.

Zonde en zeker omdat ik er specifiek om had gevraagd. Het is jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen, want dan kunnen de klanten dit ook zien. Het stuk dat is opgestuurd ziet er dus niet uit als op de foto. Veel te veel vet.

Edit on 17-06-2020

Zelden zo’n goede aftersales meegemaakt na een online aankoop. Goed en snel contact, zoeken naar een oplossing en een super tegemoetkoming. De ham is heerlijk met een goede aroma.
Hartelijk dank en we zullen hier zeker terugkomen!

Gr. Marco

review reply  Beste Marco, eerst en vooral bedankt voor je eerlijke beoordeling. Dit staat ons toe om de lat voor onze service en kwaliteit nog een tikkeltje hoger te leggen. Ibericoham dient voorzien te zijn van wat vet, hier zit namelijk veel van de smaak in die zo typerend is voor Ibericoham, dit is waarom we onze klanten aanraden om niet alle vet weg te snijden. Je verliest hiermee namelijk een stuk van de essentie van het ibericovlees. Hoe dan ook, je geeft aan 40% vet te hebben ontvangen, wat ons ook heel erg veel lijkt. Kan je ons hiervan aub enkele foto's bezorgen via info@gastroiberico.com zodat we een oplossing voor je kunnen uitwerken?

Alvast bedankt en excuses voor het ongemak. review reply

Shop owner reply on 25 May 2020
By Luc S. (Essene, België) on 11 May 2020 :
(5/5) 
Product rated : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

lekker, smeurig

super, altijd een festijn en ... oefening baart kunst.
goede leerrijke video

By Dieter S. (Mol, België) on 11 May 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Zeer lekker

De ham werd tijdig geleverd en was van goede kwaliteit. Duidelijk manueel gesneden.

By Ann D. (Dilbeek, België) on 11 May 2020 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Een must

Zeer lekker en gemakkelijk want reeds versneden, perfect als aperitief

By Dave L. (Zonnemaire, Nederland) on 11 May 2020 :
(5/5) 
Product rated : Ontbeende Iberico Bellota ham

Erg lekker

Goede service

By Jacek S. (Hengelo, Nederland) on 11 May 2020 :
(2/5) 
Product rated : Ontbeende Iberico Bellota ham

Te veel vet ten opzichte van ham

Wij vonden de verhouding vet tot de ham zelf niet goed. Bijna de helft.

review reply  Beste Jacek,

Hartelijk dank voor uw eerlijke mening. We streven ernaar om altijd de best mogelijke service en producten te leveren. Ibericoham heeft altijd wat vet, wat zorgt voor de typische smeuïge smaak. Indien u echter denkt dat de ham die u ontving abnormaal veel vet heeft mag u hier foto's van bezorgen via info@gastroiberico.com. Wij overleggen dan met onze leverancier om vervolgens voor u een oplossing te vinden. Alvast bedankt! review reply

Shop owner reply on 12 May 2020
By Sharon D. (Moorslede, België) on 19 Dec. 2019 :
(5/5) 
Product rated : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Super lekker

Hele goeie service bij de bestelling en levering. Goede communicatie.
De ham was zeer lekker, maar net iets vettiger dan we gewend zijn. Over de smaak valt echter niet te discussiëren. Goeie kwaliteit voor de prijs die we betaald hebben.

By Robert G. (BEACONSFIELD, United Kingdom) on 16 Dec. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Spanish Grain-fed Iberian Ham

Rob G

Thank you for the prompt delivery. Once again we are very impressed with the quality and taste. Unfortunately, we are eating it too quickly!

By ivan V. (Wachtebeke, België) on 16 Dec. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Hamhouder Gondola



By Margriet K. (Nijmegen, Nederland) on 02 Dec. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Ontbeende Iberico Bellota ham

Helemaal goed.

Er was iets misgegaan met de levering. Dit werd snel en goed gecommuniceerd, ook kreeg ik de keuze om eventueel de bestelling te annuleren. Gelukkig heb ik dat niet gedaan...
De Iberico Is erg lekker. Ook na de levering was de communicatie prettig en de service uitmuntend!!!
Zeer klantvriendelijk.

By Antoon S. (Schoten, België) on 01 Dec. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Spaanse 100% Iberico Pata Negra Bellota Ham

El jamon de bellota

Beste Pieter: Ik ben deze Black Friday nog aan ’t smullen van El jamon de bellota die ik onlangs ontving van jullie. Buitengewoon vol van vlees, relatief weinig overtollig vet. De beste kwaliteit bestellen (en ontvangen) is me dunkt rendabeler dan een mindere kwaliteit bestellen. De smaak verbetert nog, naargelang het versnijden vordert. Het is mijn tweede dure jamon, en ik beklaag het me niet, integendeel.

By REDS G. (Antwerpen, België) on 29 Nov. 2019 :
(5/5) 
Product rated : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

prima vlees

veel vet maar hierdoor wel dubbel lekker

By Luc V. (Halle, België) on 25 Nov. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Hamhouder Gondola

Hamhouder

Goed produkt voor deze prijs

By Marc C. (Liedekerke, België) on 24 Nov. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Jamon Iberico Cebo

Prima service en kwaliteit

Bedankt voor de service en opvolging. De ham was erg lekker en binnen te kortste keren opgepeuzeld. Er is thuis unanimiteit om voor de feestdagen nog eentje te bestellen. Nogmaals dank!

By Luuk V. (Amsterdam, Nederland) on 20 Nov. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Lomo Iberico Bellota

Hemels

Had dit stuk vlees nooit eerder geproefd. Toch maar in het winkelmandje gedaan bij de aankoop van de iberico ham. Nog geen spijt van gehad. Hemels!

By Luuk V. (Amsterdam, Nederland) on 20 Nov. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Iberico Cebo de Campo Schouderham

Zeer aangenaam verrast!

Nou, in niks te vergelijken met de supermarkthammetjes die hier te krijgen zijn. Top!

By Eric S. (Arkel, Nederland) on 18 Nov. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Top

Ik had de Cebo en de Pata Negra besteld.
Allebei goed waarbij voor de Pata Negra geldt dat dit absoluut TOP is.
Speciaal besteld voor onze geniet momentjes met een goed glas rode wijn.
Binnenkort weer bestellen.

By Eric S. (Arkel, Nederland) on 18 Nov. 2019 :
(5/5) 
Product rated : Gesneden Iberico Cebo ham

Echt lekker

Voor het eerst besteld en echt lekker.
Soms iets te dik gesneden.
Ook de Pata Negra besteld en die was nog zachter en fijner van smaak zoals verwacht.

By Rob V. (Julianadorp, Nederland) on 11 Nov. 2019 :
(4/5) 
Product rated : Ontbeende Iberico Bellota ham

Bellota ham

Prima in orde.