Tous les avis

Par Sasa P. (Rotterdam, Nederland) le 01 Avr. 2019 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Uitstekend

Zeer goede kwaliteit en snelle levering.

Par Tim D. ('s-Gravenhage, Nederland) le 13 Mars 2019 :
(5/5) 
Produit évalué : Chorizo Iberico de bellota

Top Spul!

De bestelling was er met 5 dagen en t smaakt perfect..

Par Dagmar U. (Dresden, Deutschland) le 05 Mars 2019 :
(5/5) 
Produit évalué : Professionelles Jamonero Schinkenmesser

super

Sehr zufrieden!! Danke , jederzeit gern wieder.

Par Henk B. (Wormer, Nederland) le 30 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

dikte

iets te dik gesneden

Par Christian K. (Ternat, België) le 27 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Super

Prima
Snelle levering
Kwaliteit 100%

Par Dr. Jörg E. (Schömberg, Deutschland) le 19 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Iberischer Bellota Schinken ohne Knochen

Dr. Jörg Erdmann

sehr gut

Par freddy V. (Brasschaat, België) le 18 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Professioneel hamsnijmes

Grootste onderscheiding

Ik ben bijzonder tevreden over wat jullie gedaan hebben , nog nooit ben ik door eender welke instantie zo goed geinformeerd en geholpen .
Super team , bedankt .
Freddy.

Par H.J. M. (Musselkanaal, Nederland) le 18 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Heerlijke ham!!

Goede kwaliteit. Snelle service.

Par Jacqueline S. (Laren Nh, Nederland) le 18 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Iberico ham starterspakket

Waar voor je geld

Product ziet er goed uit. Snelle levering. Ook in de drukke Ketst tijd. Niet geproefd want het is een kado.

Par Marcel V. (Kalmthout, België) le 18 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Spaanse Iberico Pata Negra Bellota Ham

TOP!

TOP
v groet
marcel

Par Miglena M. (Limbricht, Nederland) le 18 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Cebo ham

goed product

Goed product, uitstekend service en persoonlijke communicatie

Par Holly M. (Den Haag, Nederland) le 18 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Hammes Pro Champion

TOP SERVICE!

Ik twijfelde of het mes op tijd zou aankomen ivm een kado. Ik heb gastroiberico gemaild en zij hebben het helemaal uitgezocht met GLS.
Als dat geen service is!

Par Thomas J. (Wien, Österreich) le 17 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Serrano Vorderschinken

Perfect!

Perfect!

Par Guido G. (Kessel-lo, België) le 12 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Gesneden ham

Heel lekker .top kwaliteit

Par Guido G. (Kessel-lo, België) le 12 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Lomo Iberico Bellota

Lomo

Super heerlijke lomo

Par Michel H. (Erps-Kwerps, België) le 11 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Delicatesse !

Ik had nog nooit Iberico Ham gegeten. Dat is een fout geweest ! De smaak overtreft namelijk elke ham die ik al heb geproefd. Het bestellen is vlot verlopen, de levering was in orde en ik ga sowieso nog van deze overheerlijke ham bestellen.

Par Nico C. (Loppem, België) le 10 Déc. 2018 :
(4/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Paletta

Top

Par Miglena M. (Limbricht, Nederland) le 09 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Lekerrrrt

Uitstekend product, uitstekend service!

Par Hendrik B. (Sint-kruis, België) le 09 Déc. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

heel lekkere bellota

Vlug geleverd. Niet makkelijk te versnijden, maar filmpjes op site zijn behulpzaam

Par Pj P. (Callantsoog, Nederland) le 10 Nov. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Hamhouder JP Professional

levering en kwaliteit

In 1 woord perfect niks aan toe te voegen alleen het vervoer bedrijf zou zich wel wat meer kunnen aanpassen in blokken van bv4uur nu moet je gewoon de hele dag thuis blijven dat is een min puntje alleen niet voor jullie

mvg PJ Pierik

Par Giorgos K. (Leiden, Nederland) le 09 Nov. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Pata Negra was erg lekker

Dit keer was nog beter dan de vorige, goed gesneden en zacht

Par Guido G. (Kessel-lo, België) le 09 Nov. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Ontbeende Iberico Cebo Ham

Uitstekend

De Ham is uitstekend en heel lekker.
Bedankt

Par Peter D. (Moorslede, België) le 08 Nov. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Iberico ham starterspakket

uitstekende service

uitstekend hammetje, effectief starterspakket, wie meer wil kan zich altijd beter equiperen, maar dit volstaat voldoende

Par Mark B. (Liedekerke, België) le 08 Nov. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Spaanse Serrano ham

Top

Top

Par M.s. P. (Amsterdam, Nederland) le 08 Nov. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Lomo Iberico Bellota

Zeker subliem

Heerlijk stuk gedroogd vlees, smelt inderdaad in de mond!
Klein probleempje met de bezorging door GLS, die hadden het pakketje zonder door te geven bezorgd bij een winkel in mijn straat.
Verder geen klachten, zal vast terugkeren in de nabije toekomst!

réponse avis  Hartelijk dank voor je beoordeling. We geven het incident met de transporteur door om dit in de toekomst proberen te vermijden. réponse avis

Réponse du responsable le 08 Nov. 2018
Par Tom C. (Waregem, België) le 02 Oct. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Spaanse Serrano ham

pure kwaliteit

pure kwaliteit met snelle service

Par Ruud M. (Waarland, Nederland) le 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Lomo Iberico Bellota

Heerlijk

Top produckt

Par Giorgos K. (Leiden, Nederland) le 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Chorizo Iberico de bellota

Eerlijk chorizo

Goede kwaliteit en erg lekker

Par David M. (Ruiselede, België) le 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Super

Wij waren SUPERtevreden!!
Er was een foutje gebeurt met de levering, maar dit werd ruimschoots goed gemaakt.
Als we nog eens een ham bestellen, zeker bij jullie!!

Par Marc D. (Borgerhout, België) le 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Hamhouder Gondola

TopartikelI

Goede kwaliteit en service

Par Andree D. (Den Haag, Nederland) le 17 Mai 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Hammes Pro Champion

De messen zijn geweldig de bezorging niet bepaald

Het was wel een gedoe met de bezorging, in Spanje, bij mij werd het afgeleverd bij de buren terwijl ik gewoon thuis was, maar bij mijn zoon in Nederland was het goed fout, blijkbaar heeft een of andere goochemerd het huisnummer veranderd, in plaats van 57 stond er 55 waardoor het bij de buren in de bus was gestopt. Mijn zoon was helemaal aan het stressen want er stond dat het afgeleverd was, de bezorgdienst was verder niet bereikbaar en gelukkig was de buurman eerlijk en heeft hij het aan mijn zoon overhandigd, maar dit had dus heel anders kunnen gaan.
Hij heeft mij een foto gestuurd met het foutieve adres, ik neem aan dat dat bij jullie in Spanje is fout gegaan, dus wellicht even bij die afdeling laten weten dat deze onzorgvuldigheid voor onnodige stress zorgt.

réponse avis  Beste Dhr. De Jong,
Hartelijk dank voor uw commentaar.
Ik heb het even nagekeken en het klopt inderdaad dat door een menselijke fout een verkeerd nummer is vermeld op het pakket. Bedankt om ons hiervan op de hoogte te brengen, opdat we beter kunnen opletten om dit te voorkomen. Hoe dan ook mag u altijd contact met ons opnemen indien er problemen zijn met de koerierdienst. Dan doen wij het nodige om eventuele problemen op te lossen.

Nogmaals bedankt en onze excuses voor de ongemakken. réponse avis

Réponse du responsable le 17 Mai 2018
Par Cas M. (Nijmegen, Nederland) le 02 Mai 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Chorizo Iberico de bellota

Heeerlijk

De liefhebbers zijn er dol op, de ebirico chorizo - als deze op is bestel ik een nieuwe.

Par Lucien V. (Overboelare, België) le 02 Mai 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Ontbeende Iberico Cebo Ham

iberico ham

zeer lekker

Par Ton V. (Made, Nederland) le 02 Mai 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

TOP Jamon..!

Goed gesneden met prachtige marmering en verrukkelijke nootachtige smaak, smelt op de tong.
En dit alles schoon per portie verpakt en binnen 5 dagen geleverd.....!
Ton van der Made
Hotel de Korenbeurs
Made
Nederland

Par De troy B. (Aalst, België) le 02 Mai 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Chorizo Iberico de bellota

Super

Super

Par Bram C. (Schelle, België) le 07 Fév. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Perfect

Lekkere Iberisch ham en goede service

Par Niels R. (Naarden, Nederland) le 19 Jan. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Iberico ham starterspakket

Super

Kwaliteit ten top.

Par KURT V. (GULLEGEM, België) le 16 Jan. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Pakket Spaanse Serrano ham + houder + mes

Totaal plaatje

Gewoon super! Service, levering, kwaliteit ***** *

Par Ann B. (Bissegem, België) le 07 Jan. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Iberico Pata Negra Bellota ham 4,5kg

Super lekkere ham!
Minpuntje : enorm veel afval zoals been en vet. Er was nog geen kg ham aan. Dus uiteindelijk zeer duur.
Volgende keer nemen we de 2de categorie die ook groter is, dan zal er zeker meer vlees aan zijn.

réponse avis  Bedankt voor uw beoordeling! Het gewicht van de hammen verschilt naargelang de voorraad. De ham die u kocht was kleiner, waardoor dit de indruk kan geven over een lager rendement te beschikken. Iberico bellota ham is qua prijs/kwaliteit niet goedkoop, maar u haalt wel de beste ham ter wereld in huis. Als alternatief kan gekozen worden voor reeds ontbeende of gesneden ham. Deze zijn al ontdaan van vet en been en puur vlees. Veel smulplezier! réponse avis

Réponse du responsable le 09 Jan. 2018
Par Ann B. (Bissegem, België) le 07 Jan. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : Hamhouder Gondola

Hamhouder gondola

Eenvoudige houder, niet erg stabiel. Met langere vijzen is het beter.bijgeleverde vijzen te kort.

réponse avis  Bedankt voor je beoordeling Ann! Normaal zouden de bijgeleverde vijzen voldoende moeten zijn. Hier kan je een video vinden van de montage: https://www.facebook.com/gastroiberico/videos/1235445533176160/
Hoe dan ook gaan we alle dozen controleren of de vijzen correct zijn. réponse avis

Réponse du responsable le 09 Jan. 2018
Par Guido L. (Nederbrakel, België) le 02 Jan. 2018 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

iberico

zeer goed maar de volgende keer nemen wij een achterhesp zonder been

Par johannes V. (RETRANCHEMENT, Nederland) le 30 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

PATA NEGRA

TEVREDEN MET DE AFWIKKELING . BLIJFT HEERLIJK. EEN GOED 2018 TOEGEWENST

Par Edgard V. (Damme, België) le 30 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Uitstekend van kwaliteit - Geur - smaak - gevoel.
Gemakkelijk voor presentatie.
Uitstekende service en levering.

Par Jan D. (Dilsen Stokkem, België) le 29 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : Hamhouder Gondola

Ideaal

Zoals verwacht voldeed de hamhouder volledig. Ham zit nu veel beter vast.
Snelle levering vanuit Sevilla. Perfecte tracering van levering.

Par Philippe C. (Saint cezaire, France) le 29 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : Jambon Ibérique Pata Negra Bellota

Philippe Clarion

Parfait, 20/20, de la drogue!

Par Maurice S. (Maastricht, Nederland) le 29 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Jamon

Super ham dit jaar

Par Christine L. (Boulogne Billancourt , France) le 29 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : Jambon Ibérique Pata Negra de Bellota en tranches

Le meilleur jambon

Avec son goût unique ce jambon ibérique est parfait.

Par Dominique W. (Zomergem, België) le 29 Déc. 2017 :
(3/5) 
Produit évalué : Iberico Cebo de Campo Schouderham

Heel lekker, maar veel vet aan

De Smaak van het vlees en de levering is uitstekend.
Slechts 3 sterren doordat er wel heel veel vet aan hangt.

réponse avis  Bedankt voor je beoordeling! Iberico ham heeft altijd iets meer vet dan Serrano ham, maar dit zorgt voor de uitzonderlijke smaak. Als alternatief raden we gesneden of ontbeende ham aan, deze zijn reeds ontdaan van vet. réponse avis

Réponse du responsable le 29 Déc. 2017
Par Ann D. (Dilbeek, België) le 18 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : Gesneden Iberico Cebo ham

Iberico ham verpakt

Super product, heel handig verpakt, ongelooflijk lekker en altijd een feest op tafel

Par Bea B. (Leuven, België) le 16 Déc. 2017 :
(5/5) 
Produit évalué : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Zalige Pata Negra

Voor de tweede maal kochten we bij deze firma een hesp. Opnieuw zeer tevreden. Echt smaakvol. En wie moest vragen hebben bij de verzending, geen zorgen. Degelijk, perfect ingepakte hesp en binnen zeer redelijke termijn geleverd (3dagen).