Todas las opiniones

por Sasa P. (Rotterdam, Nederland) el 01 Abr. 2019 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Uitstekend

Zeer goede kwaliteit en snelle levering.

por Tim D. ('s-Gravenhage, Nederland) el 13 Marzo 2019 :
(5/5) 
Nominal del producto : Chorizo Iberico de bellota

Top Spul!

De bestelling was er met 5 dagen en t smaakt perfect..

por Dagmar U. (Dresden, Deutschland) el 05 Marzo 2019 :
(5/5) 
Nominal del producto : Professionelles Jamonero Schinkenmesser

super

Sehr zufrieden!! Danke , jederzeit gern wieder.

por Henk B. (Wormer, Nederland) el 30 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

dikte

iets te dik gesneden

por Christian K. (Ternat, België) el 27 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Super

Prima
Snelle levering
Kwaliteit 100%

por Dr. Jörg E. (Schömberg, Deutschland) el 19 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Iberischer Bellota Schinken ohne Knochen

Dr. Jörg Erdmann

sehr gut

por freddy V. (Brasschaat, België) el 18 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Professioneel hamsnijmes

Grootste onderscheiding

Ik ben bijzonder tevreden over wat jullie gedaan hebben , nog nooit ben ik door eender welke instantie zo goed geinformeerd en geholpen .
Super team , bedankt .
Freddy.

por H.J. M. (Musselkanaal, Nederland) el 18 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Heerlijke ham!!

Goede kwaliteit. Snelle service.

por Jacqueline S. (Laren Nh, Nederland) el 18 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Iberico ham starterspakket

Waar voor je geld

Product ziet er goed uit. Snelle levering. Ook in de drukke Ketst tijd. Niet geproefd want het is een kado.

por Marcel V. (Kalmthout, België) el 18 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Spaanse Iberico Pata Negra Bellota Ham

TOP!

TOP
v groet
marcel

por Miglena M. (Limbricht, Nederland) el 18 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Cebo ham

goed product

Goed product, uitstekend service en persoonlijke communicatie

por Holly M. (Den Haag, Nederland) el 18 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Hammes Pro Champion

TOP SERVICE!

Ik twijfelde of het mes op tijd zou aankomen ivm een kado. Ik heb gastroiberico gemaild en zij hebben het helemaal uitgezocht met GLS.
Als dat geen service is!

por Thomas J. (Wien, Österreich) el 17 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Serrano Vorderschinken

Perfect!

Perfect!

por Guido G. (Kessel-lo, België) el 12 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Gesneden ham

Heel lekker .top kwaliteit

por Guido G. (Kessel-lo, België) el 12 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Lomo Iberico Bellota

Lomo

Super heerlijke lomo

por Michel H. (Erps-Kwerps, België) el 11 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Delicatesse !

Ik had nog nooit Iberico Ham gegeten. Dat is een fout geweest ! De smaak overtreft namelijk elke ham die ik al heb geproefd. Het bestellen is vlot verlopen, de levering was in orde en ik ga sowieso nog van deze overheerlijke ham bestellen.

por Nico C. (Loppem, België) el 10 Dic. 2018 :
(4/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Paletta

Top

por Miglena M. (Limbricht, Nederland) el 09 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Lekerrrrt

Uitstekend product, uitstekend service!

por Hendrik B. (Sint-kruis, België) el 09 Dic. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

heel lekkere bellota

Vlug geleverd. Niet makkelijk te versnijden, maar filmpjes op site zijn behulpzaam

por Pj P. (Callantsoog, Nederland) el 10 Nov. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Hamhouder JP Professional

levering en kwaliteit

In 1 woord perfect niks aan toe te voegen alleen het vervoer bedrijf zou zich wel wat meer kunnen aanpassen in blokken van bv4uur nu moet je gewoon de hele dag thuis blijven dat is een min puntje alleen niet voor jullie

mvg PJ Pierik

por Giorgos K. (Leiden, Nederland) el 09 Nov. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Pata Negra was erg lekker

Dit keer was nog beter dan de vorige, goed gesneden en zacht

por Guido G. (Kessel-lo, België) el 09 Nov. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Ontbeende Iberico Cebo Ham

Uitstekend

De Ham is uitstekend en heel lekker.
Bedankt

por Peter D. (Moorslede, België) el 08 Nov. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Iberico ham starterspakket

uitstekende service

uitstekend hammetje, effectief starterspakket, wie meer wil kan zich altijd beter equiperen, maar dit volstaat voldoende

por Mark B. (Liedekerke, België) el 08 Nov. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Spaanse Serrano ham

Top

Top

por M.s. P. (Amsterdam, Nederland) el 08 Nov. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Lomo Iberico Bellota

Zeker subliem

Heerlijk stuk gedroogd vlees, smelt inderdaad in de mond!
Klein probleempje met de bezorging door GLS, die hadden het pakketje zonder door te geven bezorgd bij een winkel in mijn straat.
Verder geen klachten, zal vast terugkeren in de nabije toekomst!

respuesta a la opinión  Hartelijk dank voor je beoordeling. We geven het incident met de transporteur door om dit in de toekomst proberen te vermijden. respuesta a la opinión

Respuesta del responsable el 08 Nov. 2018
por Tom C. (Waregem, België) el 02 Oct. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Spaanse Serrano ham

pure kwaliteit

pure kwaliteit met snelle service

por Ruud M. (Waarland, Nederland) el 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Lomo Iberico Bellota

Heerlijk

Top produckt

por Giorgos K. (Leiden, Nederland) el 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Chorizo Iberico de bellota

Eerlijk chorizo

Goede kwaliteit en erg lekker

por David M. (Ruiselede, België) el 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Super

Wij waren SUPERtevreden!!
Er was een foutje gebeurt met de levering, maar dit werd ruimschoots goed gemaakt.
Als we nog eens een ham bestellen, zeker bij jullie!!

por Marc D. (Borgerhout, België) el 01 Oct. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Hamhouder Gondola

TopartikelI

Goede kwaliteit en service

por Andree D. (Den Haag, Nederland) el 17 Mayo 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Hammes Pro Champion

De messen zijn geweldig de bezorging niet bepaald

Het was wel een gedoe met de bezorging, in Spanje, bij mij werd het afgeleverd bij de buren terwijl ik gewoon thuis was, maar bij mijn zoon in Nederland was het goed fout, blijkbaar heeft een of andere goochemerd het huisnummer veranderd, in plaats van 57 stond er 55 waardoor het bij de buren in de bus was gestopt. Mijn zoon was helemaal aan het stressen want er stond dat het afgeleverd was, de bezorgdienst was verder niet bereikbaar en gelukkig was de buurman eerlijk en heeft hij het aan mijn zoon overhandigd, maar dit had dus heel anders kunnen gaan.
Hij heeft mij een foto gestuurd met het foutieve adres, ik neem aan dat dat bij jullie in Spanje is fout gegaan, dus wellicht even bij die afdeling laten weten dat deze onzorgvuldigheid voor onnodige stress zorgt.

respuesta a la opinión  Beste Dhr. De Jong,
Hartelijk dank voor uw commentaar.
Ik heb het even nagekeken en het klopt inderdaad dat door een menselijke fout een verkeerd nummer is vermeld op het pakket. Bedankt om ons hiervan op de hoogte te brengen, opdat we beter kunnen opletten om dit te voorkomen. Hoe dan ook mag u altijd contact met ons opnemen indien er problemen zijn met de koerierdienst. Dan doen wij het nodige om eventuele problemen op te lossen.

Nogmaals bedankt en onze excuses voor de ongemakken. respuesta a la opinión

Respuesta del responsable el 17 Mayo 2018
por Cas M. (Nijmegen, Nederland) el 02 Mayo 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Chorizo Iberico de bellota

Heeerlijk

De liefhebbers zijn er dol op, de ebirico chorizo - als deze op is bestel ik een nieuwe.

por Lucien V. (Overboelare, België) el 02 Mayo 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Ontbeende Iberico Cebo Ham

iberico ham

zeer lekker

por Ton V. (Made, Nederland) el 02 Mayo 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

TOP Jamon..!

Goed gesneden met prachtige marmering en verrukkelijke nootachtige smaak, smelt op de tong.
En dit alles schoon per portie verpakt en binnen 5 dagen geleverd.....!
Ton van der Made
Hotel de Korenbeurs
Made
Nederland

por De troy B. (Aalst, België) el 02 Mayo 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Chorizo Iberico de bellota

Super

Super

por Bram C. (Schelle, België) el 07 Feb. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Perfect

Lekkere Iberisch ham en goede service

por Niels R. (Naarden, Nederland) el 19 Ene. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Iberico ham starterspakket

Super

Kwaliteit ten top.

por KURT V. (GULLEGEM, België) el 16 Ene. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Pakket Spaanse Serrano ham + houder + mes

Totaal plaatje

Gewoon super! Service, levering, kwaliteit ***** *

por Ann B. (Bissegem, België) el 07 Ene. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Iberico Pata Negra Bellota ham 4,5kg

Super lekkere ham!
Minpuntje : enorm veel afval zoals been en vet. Er was nog geen kg ham aan. Dus uiteindelijk zeer duur.
Volgende keer nemen we de 2de categorie die ook groter is, dan zal er zeker meer vlees aan zijn.

respuesta a la opinión  Bedankt voor uw beoordeling! Het gewicht van de hammen verschilt naargelang de voorraad. De ham die u kocht was kleiner, waardoor dit de indruk kan geven over een lager rendement te beschikken. Iberico bellota ham is qua prijs/kwaliteit niet goedkoop, maar u haalt wel de beste ham ter wereld in huis. Als alternatief kan gekozen worden voor reeds ontbeende of gesneden ham. Deze zijn al ontdaan van vet en been en puur vlees. Veel smulplezier! respuesta a la opinión

Respuesta del responsable el 09 Ene. 2018
por Ann B. (Bissegem, België) el 07 Ene. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : Hamhouder Gondola

Hamhouder gondola

Eenvoudige houder, niet erg stabiel. Met langere vijzen is het beter.bijgeleverde vijzen te kort.

respuesta a la opinión  Bedankt voor je beoordeling Ann! Normaal zouden de bijgeleverde vijzen voldoende moeten zijn. Hier kan je een video vinden van de montage: https://www.facebook.com/gastroiberico/videos/1235445533176160/
Hoe dan ook gaan we alle dozen controleren of de vijzen correct zijn. respuesta a la opinión

Respuesta del responsable el 09 Ene. 2018
por Guido L. (Nederbrakel, België) el 02 Ene. 2018 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

iberico

zeer goed maar de volgende keer nemen wij een achterhesp zonder been

por johannes V. (RETRANCHEMENT, Nederland) el 30 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

PATA NEGRA

TEVREDEN MET DE AFWIKKELING . BLIJFT HEERLIJK. EEN GOED 2018 TOEGEWENST

por Edgard V. (Damme, België) el 30 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Gesneden Iberico Pata Negra Bellota Ham

Uitstekend van kwaliteit - Geur - smaak - gevoel.
Gemakkelijk voor presentatie.
Uitstekende service en levering.

por Jan D. (Dilsen Stokkem, België) el 29 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : Hamhouder Gondola

Ideaal

Zoals verwacht voldeed de hamhouder volledig. Ham zit nu veel beter vast.
Snelle levering vanuit Sevilla. Perfecte tracering van levering.

por Philippe C. (Saint cezaire, France) el 29 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : Jambon Ibérique Pata Negra Bellota

Philippe Clarion

Parfait, 20/20, de la drogue!

por Maurice S. (Maastricht, Nederland) el 29 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Jamon

Super ham dit jaar

por Christine L. (Boulogne Billancourt , France) el 29 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : Jambon Ibérique Pata Negra de Bellota en tranches

Le meilleur jambon

Avec son goût unique ce jambon ibérique est parfait.

por Dominique W. (Zomergem, België) el 29 Dic. 2017 :
(3/5) 
Nominal del producto : Iberico Cebo de Campo Schouderham

Heel lekker, maar veel vet aan

De Smaak van het vlees en de levering is uitstekend.
Slechts 3 sterren doordat er wel heel veel vet aan hangt.

respuesta a la opinión  Bedankt voor je beoordeling! Iberico ham heeft altijd iets meer vet dan Serrano ham, maar dit zorgt voor de uitzonderlijke smaak. Als alternatief raden we gesneden of ontbeende ham aan, deze zijn reeds ontdaan van vet. respuesta a la opinión

Respuesta del responsable el 29 Dic. 2017
por Ann D. (Dilbeek, België) el 18 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : Gesneden Iberico Cebo ham

Iberico ham verpakt

Super product, heel handig verpakt, ongelooflijk lekker en altijd een feest op tafel

por Bea B. (Leuven, België) el 16 Dic. 2017 :
(5/5) 
Nominal del producto : 100% Iberico Pata Negra Bellota Schouderham

Zalige Pata Negra

Voor de tweede maal kochten we bij deze firma een hesp. Opnieuw zeer tevreden. Echt smaakvol. En wie moest vragen hebben bij de verzending, geen zorgen. Degelijk, perfect ingepakte hesp en binnen zeer redelijke termijn geleverd (3dagen).